admin 05/06/2020

Slavlje porodice Raznatovic nije moglo da prode bez incidenata. Toliko slavlje, sa mnogo euforicnih ljudi, mnogo alkohola- jednostavno se znalo da ce doci do incidenata i zato su novinari cijelo vrijeme bili ispred njihove kuce, pokusavajuck ugrabiti nove traceve. I naravo da su uspjeli, pogledajte kako je i ko je osramotio porodicu Raznatovica…

 

Mirko Šijan posle sinoćne proslave u alkoholisanom stanju divljao ...

Na slavlje povodom rodenja Zeljka Raznatovica doslo je mnogo poznatih ljudj ukljucujuci i Zeljka Joksimovica, Maju Berovic i mnoge druge. Naravno, dosli su i clanovi porodice Rodic kao i Marko Sijan koji je Veljkov dobar prijatelj i decko Bogdanine sestre Bojane. Marko Sijan prvo se blamirao kada je na slavlje dosao potpuno pijan. Nije mogao da stane na nogama, pridrzavala ga je njegova djevojka da ne bi pao na pod.

Mirko Šijan posle sinoćne proslave u alkoholisanom stanju divljao ...

Nakon toga, u tako alkoholisanom stanju je sjeo u automobil i poceo divljati po gradu. Vozio je iznad ogranicenja, prosao je kroz crveno svijetlo na semaforu a sve to je snimao i objavio snimak na Instagram. Vjerovatno nije bio ni svijestan da ga policija moze uhapsiti zbog toga, ali ga je neko upozorio pa je on ubrzo obrisao snimak.

Amidžić osramotio Radu u emisiji (VIDEO) - alo.rs

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*